Бесплатни совети со фармацевт и лекар

Закажете лична средба

Консултирајте се на телефон:
02-3110-951, 071-39-93-83

Прашајте по e-mail: contact@natura-plus.net

Изработка на индивидуален програм за исхрана

Нека храната твоја биде лек, и нека твој лек биде храната

Хипократ

Стручниот тим на Натура Плус при изработката на режимот за исхрана, го практикува принципот на индивидуален пристап кон секој човек, бидејќи сите ние имаме различен метаболизам и различни генетски предиспозиции кон одредени заболувања.

Back to Top