Натура-Плус е увозник и ексклузивен дистрибутер на врвни светски компании, кои произведуваат производи класифицирани како природни додатоци во исхраната, со врвен квалитет и органско потекло.

Нашиот стручен тим Ви нуди и услуги од областа на ортомолекуларната медицина заради зачувување и подобрување на здравјето по природен пат, како и услуги од областа на нутриционистиката (совети и програми за исхрана).

Наша цел, како што самото име на нашата фирма кажува е со најдобар можен спој на природни додатоци во исхраната од органско потекло (Натура-природа и Плус-класична медицина и фармација) да се зачува и подобри најдрагоценото нешто на човекот, а тоа е здравјето.

Се додека не се наруши здравјето човекот не е свесен за неговата вредност. Таткото на медицината Хипократ рекол: Мудриот човек треба да знае дека здравјето е најголемиот човеков благослов.

Квалитетот на нашето живеење зависи од квалитетот и енергетската вредност на производите кои ги користиме во секојдневното живеење. Природните производи направени по најстроги критериуми на органско производство и на традиционален начин, во соработка со врвна наука, технологија и знаење, нас ни се познати и достапни. Затоа, нашето мото е Користете ја моќта на природата во спој со врвната наука, а тоа е најдобриот пат во намерата да го сочувате Вашето здравје. На тој пат Ваши сопатници и пријатели сме ние – стручниот тим на Натура-Плус.

Back to Top