natto NKCP NATTOKINASE

АКЦИЈА! -20%

01.06.2021 – 31.06.2021

natto NKCP NATTOKINASE претставува стандардизиран екстракт од Bacillus subtilis natto култура, добра бактерија која се наоѓа во традиционалниот јапонски деликатес натто од ферментирани соја зрна.

Содржи ензим натокиназа кој природно и безбедно ја регулира вискозноста на крвта.
NKCP таблетите се без мирис, отстранет вит. К, не содржат ГМО и се целосно безбедни за употреба. NKCP е производ на јапонската компанија Daiwa Pharmaceutical.

Natto NKCP Nattokinase 125 мг./табл; 60 таблети.

Стандардна доза: 1-2 таблети на ден, навечер после оброк.

БИОБРЕН МГН-3 - БАЗИЧНИ И КЛИНИЧКИ СТУДИИ

07.03.2019

Јапонската компанија Daiwa Pharmaceutical постојано вложува во научни истражувања.

Затоа, Био Бран/МГН-3 е еден од најистражуваните природни имуномодулатори за кој се направени преку 50 базични и клинички испитувања.

Повеќе за испитувањата видете на: www.biobran.org/research

Back to Top